קציצות מצה מטוגנות/ סיון אוחיון אברגיל.
בקערה שמים 8 מצות ומפוררים אותן עם הידיים
מוסיפים עליהן בערך כוס וחצי מים פושרים מהברז
מכסים עם מגבת את הקערה ונותנים למים להיספג
במקביל מרתיחים 2 תפו"א בינוניים בסיר קטן עד לריכוך ( תקלפו אותם ותחתכו ל4 כך יתבשלו יותר מהר..)
בזמן הזה שהתפו"א מורתח , לוקחים סיר קטן ומטגנים בו בצל 1 חתוך לקוביות קטנות . לטגן עד הזהבה .
כשהבצל מוכן ומוזהב להוסיף אותו לקערת המצות.
כשהתפו"א כבר רכים מוציאים אותם לצלחת , מרסקים עם מזלג כמו לפירה ומוסיפים גם אותם לקערת המצות. מוסיפים רבע צרור פטרוזיליה / כוסברה קצוצה, מוסיפים כפית מלאה מלח , כפית מרק עוף פרווה, קורט פלפל שחור ( 1/8 כפית) וקורט קטן* פלפל לבן (לא לוותר על הפלפל לבן..)
מערבבים, ומוסיפים 2 ביצים חיות ומערבבים הכל יחד היטב. מחממים במחבת שמן חצי עמוק
בידיים רטובות מגלגלים לצורת קציצה ופוחסים מעט
מטגנים עד להזהבה מ 2 הצדדים . טעים טעים טעים !!! נחטףף כמו גרעינים