עוגיות שקדים ממכרות

עוגיות שקדים ממכרות ב 2 דקות 💕סיון אוחיון אברגיל

200 גר' שקדים מולבנים פרוסים.

1 חלבון ביצה L/XL

1 סוכר וניל

3/4 כוס חדפ שקופה של אבקת* סוכר (סהכ 3 כפות גדושות)

כפית דבש

2 טיפות* של תמצית שקדים. (לא חובה אם אין..)

קורט קינמון (אופציונלי)

אופן ההכנה:

בתוך קערה לטרוף חזק עם מטרפה ידנית חלבון+ סוכר וניל ואבקת סוכר להוסיף את תמצית השקדים (ממש 2 טיפות לא יותר!)ואת הכפית דבש,

להוסיף את השקדים ולערבב היטב שכל השקדים יהיו מכוסים בבלילה❤

לקחת מגש תנור לרפד בנייר אפייה ולשמן אותו.

לצקת בעזרת כף או כף גלידה עוגיות לא גדולות מידי במרווחים של 2 סמ.

שימו לב תשטחו את העוגיות שיהיו שטוחות ודקות יחסית כדי שהכל ייצא קריספי גם מבפנים…

להכניס לתנור מחומם על 170 מעלות בין 12 ל 15 דקות או** עד להזהבה יפה של השקדים (אפיה רגילה )

חשוב לתת להן להתקרר❗ לא לנסות להרים שהן עדיין חמות אחרת יתפרקו.. כשהן מתקררות הן נהיות קריספיות

לשמור בקופסא אטומה בחוץ ( לא במקרר שלא יהיה לחות)

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קוסקוס

קוסקוס מרוקאי בייתי – מתכון להכנת הסולת והכנת המרק כי אין כמו קוסקוס של הבית .. כשתכינו פעם אחת , לא תחזרו לעולם לקנות קוסקוס

פלחי תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בלי קלות 💕תוספת לכל ארוחה 5-6 תפוחי אדמה בינוניים לבשל עם הקליפה במים עד לריכוך קל( שימו לב לא יותר מידי..) לאחר

עוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח❗

עוגת שוקולד מדהימה !!! כשרה לפסח 50 גר'  שוקולד מריר לשבור לקוביות לשים בקערה קטנה עם כף שמן ולהמיס במיקרו בפולסים . להניח בצד. בתוך