עוגיות שקדים ממכרות ב 2 דקות 💕סיון אוחיון אברגיל
200 גר' שקדים מולבנים פרוסים.
1 חלבון ביצה L/XL
1 סוכר וניל
3/4 כוס חדפ שקופה של אבקת* סוכר (סהכ 3 כפות גדושות)
כפית דבש
2 טיפות* של תמצית שקדים. (לא חובה אם אין..)
קורט קינמון (אופציונלי)
אופן ההכנה:
בתוך קערה לטרוף חזק עם מטרפה ידנית חלבון+ סוכר וניל ואבקת סוכר להוסיף את תמצית השקדים (ממש 2 טיפות לא יותר!)ואת הכפית דבש,
להוסיף את השקדים ולערבב היטב שכל השקדים יהיו מכוסים בבלילה❤
לקחת מגש תנור לרפד בנייר אפייה ולשמן אותו.
לצקת בעזרת כף או כף גלידה עוגיות לא גדולות מידי במרווחים של 2 סמ.
שימו לב תשטחו את העוגיות שיהיו שטוחות ודקות יחסית כדי שהכל ייצא קריספי גם מבפנים…
להכניס לתנור מחומם על 170 מעלות בין 12 ל 15 דקות או** עד להזהבה יפה של השקדים (אפיה רגילה )
חשוב לתת להן להתקרר❗ לא לנסות להרים שהן עדיין חמות אחרת יתפרקו.. כשהן מתקררות הן נהיות קריספיות
לשמור בקופסא אטומה בחוץ ( לא במקרר שלא יהיה לחות)