עוגיות מכונה מרוקאיות

עוגיות מכונה מרוקאיות/סיון אוחיון אברגיל

🌸 1 קילו קמח מנופה פחות כוס
🌸 1 כוס קורנפלור (במקום הכוס של הקמח) לא
לוותר!! זו הפריכות…
🌸 2 אבקת אפייה
🌸 2 סוכר וניל
🌸 1 מחמאה/מרגרינה בטמפ החדר!! להוציא לפני, (אני שמה מרגרינה אין על הפריכות שלה..)
🌸 1/2 כוס סומסום
🌸 1/2 כוס קוקוס
🌸 1 כוס מיץ תפוזים ( סחוט טרי) + 2 כפות במידת
הצורך (תלוי בספיגת וסוג הקמח)
🌸 1 כוס שמן ( + 2 כפות במידת הצורך)
🌸 3 ביצים
🌸 כוס וחצי סוכר

לעבד וללוש ביד את כל החומרים יחד ( לא יותר
מידי!!!! על מנת שהבצק יישאר פריך..) עד לקבלת בצק אחיד, לתת לבצק לנוח 20-30 דקות.

להכניס את הבצק למטחנה עם חותכן מיוחד לעוגיות,

להניח את העוגיות על נייר אפייה בתבנית התנור

לחמם תנור מראש . לאפות על 180 מעלות למשך 20-25 דקות
אם אוהבים אותן שחומות יותר אז להשאיר עוד 7 -5 דק

* הכוס שהשתמשתי בה: כוס זכוכית של הקפה ללא ידית – כוס של 200 מ"ל.

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קוסקוס

קוסקוס מרוקאי בייתי – מתכון להכנת הסולת והכנת המרק כי אין כמו קוסקוס של הבית .. כשתכינו פעם אחת , לא תחזרו לעולם לקנות קוסקוס

פלחי תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בלי קלות 💕תוספת לכל ארוחה 5-6 תפוחי אדמה בינוניים לבשל עם הקליפה במים עד לריכוך קל( שימו לב לא יותר מידי..) לאחר

עוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח❗

עוגת שוקולד מדהימה !!! כשרה לפסח 50 גר'  שוקולד מריר לשבור לקוביות לשים בקערה קטנה עם כף שמן ולהמיס במיקרו בפולסים . להניח בצד. בתוך