עוגת גבינה אפויה ללא הפרדת ביצים


עוגת גבינה בטעם מושלם ללא הפרדת ביצים! / סיון אוחיון אברגיל תבשילים ומאפים מבית אמא.

עוגת גבינה משגעת עם תחתית וציפוי קרם שמנת וניל מעל.. העוגה במרקם קרמי חלומי  וטעימה ברמותתת
ללא הפרדת ביצים❗❗ ללא מים בתנור❗❗ ובלי להסתבך יותר מידי .. ההצלחה שלה מובטחת.
רק לעקוב אחר ההוראות .. שימו לב❤❗ העוגה הזו חייבת חייבת קירור של 8 שעות לפחות במקרר או לילה.!!
נכון שהריח בבית מגרה ותרצו כל כך לטעום ולחתוך אותה לאחר האפייה.., אבל במתכון הזה תצטרכו להיאזר בסבלנות עד לקירור מוחלט שלה, אחרת לא תוכלו לחתוך אותה.. 💞 אז תשתדלו לא להכין אותה כשאתם רעבים..😊🤭 בואו נתחיל :

לתחתית העוגה:         מאת:  סיון אוחיון אברגיל

170 גר' בסקוויטים פתיבר טחונים דק
80 גר' חמאה מומסת
2 כפות אבקת סוכר
💥אופן הכנת התחתית:
את הפתיבר לטחון במעבד מזון עד למרקם דק , להוסיף את החמאה המומסת והאבקת סוכר ולערבב עוד כמה פולסים עד לאיחוד של הכל.
לשטח את התערובת בתבנית 26/ 24 או תבנית מרובעת מלבנית. להכניס לתנור לאפייה קצרה על 180 מעלות  עד הזהבה קלה , בערך 10- 12 דקות. להוציא ולקרר.

למלית העוגה – בקערת המיקסר:
2 שמנת מתוקה (בסה"כ 500 מל )
1 פודינג וניל
כוס סוכר ( חד"פ חם)
1 סוכר וניל
💥להקציף עד לקצפת יציבה!

בקערה נפרדת לטרוף עם מטרפה ידנית את כל החומרים הבאים:
750 גר גבינה לבנה
3 כפות גדושות גבינת שמנת בטעם טבעי.
1 שמנת חמוצה ( 27%)
1/4 כוס סוכר
4 ביצים ( להכניס את הביצים אחת אחת ולערבב טוב עד שהיא נטמעת )
2 כפות קורנפלור
2 כפות קמח תופח .
מעט גרידת לימון ( לא חובה)
לערבב עד למרקם חלק וללא גושים.

✅ כעת לאחד בין 2 הקערות. את הקצפת נוסיף לקערת הגבינות בתנועות קיפול, עד לבלילה מאוחדת.

✅את התבנית עם התחתית שהתקררה,  נשמן בעדינות מסביב עם חמאה .
✅ ניצוק את המלית לתוך התבנית ונכניס לתנור מחומם מראש על 200 מעלות כ 10 דקות. לאחר מכן נוריד את המעלות ל 155 ונמשיך לאפות

כשעה ורבע – שעה ועשרים. או*** עד שאתם רואים שהעוגה זהובה יפה במסביב ובאמצע עדיין בהירה. (וגם מעט רוטטת , לא להיבהל, ככה היא אמורה להיות!) נכבה את התנור ונשאיר את העוגה להצטננות בתוך תנור מכובה כ 30 דקות.
✅לאחר מכן להוציא את העוגה על השיש ולתת לה להתקרר לגמרי לפני שמכינים את קרם הציפוי.
(אם תשימו את הקרם על העוגה שהיא עדיין חמימה, הקרם יהפול לנוזלי וחמאתי..)

להכנת הציפוי:
1 שמנת מתוקה ( 250 מל)
3/4 כוס שמנת חמוצה
2 כפות גדושות פודינג וניל
כף סוכר
2 כפות אבקת* סוכר.

✅להקציף עד לקצפת יציבה לזילוף.

לצפות את העוגה מלמעלה עם הקרם, ולהכניס את העוגה למקרר לקירור של 8 שעות לפחות או לילה!! 
רק לאחר מכן לחתוך ממנה , לטעום ולהתענג מכל ביס❤

💥אני הכנתי בתבנית 24  אנודייז גבוהה!! אם אין לכם תבנית גבוהה תחלקו את הבלילה או שתאפו בתבנית גדולה! (כי יש הרבה בלילה) .

💥 האפייה בתוכנית רגילה פס עליון תחתון ( לא טורבו!)

💥זמן האפייה שונה מתנור לתנור, העוגה מוכנה כאשר מסביב היא זהובה יםה ובאמצע עדיין בהירה.

 

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

9 תגובות

  1. עדיין לא הכנתי פעם ראשונה אני רואה מתכונים שלך ונראה שזה מיוחד בלי נדר רוצה לנסות להכין אותה איזו תבנית השתמשת? יישר כח אם אפשר לקבל עוד מתכונים ואם יש לחמים או מאפים ללא גלוטן אשמח תודה

  2. אמאלה איזו עוגה מושלמת כולם נהנו מכל ביס מתכון מנצח תודה רבה❤️❤️❤️לא יודעת איך לצרף תמונה הייתי מצרפת

  3. יצא מושלם! פעם ראשונה שיוצא לי מוצלח ממש!
    תמיד עוגות גבינה נופלות לי נפתחות באמצע
    העוגה הזאת מושלמת. יצאה כמו בקונדיטוריה.
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קוסקוס

קוסקוס מרוקאי בייתי – מתכון להכנת הסולת והכנת המרק כי אין כמו קוסקוס של הבית .. כשתכינו פעם אחת , לא תחזרו לעולם לקנות קוסקוס

פלחי תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בלי קלות 💕תוספת לכל ארוחה 5-6 תפוחי אדמה בינוניים לבשל עם הקליפה במים עד לריכוך קל( שימו לב לא יותר מידי..) לאחר

עוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח❗

עוגת שוקולד מדהימה !!! כשרה לפסח 50 גר'  שוקולד מריר לשבור לקוביות לשים בקערה קטנה עם כף שמן ולהמיס במיקרו בפולסים . להניח בצד. בתוך