סלט כרוב סגול במיונז

 

סלט כרוב סגול במיונז /סיון אוחיון- תבשילים ומאפים מבית אמא .   

לקצוץ כרוב , לשים בקערה את הכרוב החתוך עם מים מהברז וכפית חומץ ל20 דקות .(הכשרה)
לאחר מכן לשטוף ולסנן ולייבש ככל האפשר את הכרוב (שהכרוב יבש.. המיונז נטמע יותר טוב)..
להוסיף סוכר לפי הטעם והכמות( על כרוב בינוני אני שמה בערך כף שטוחה סוכר) לא לוותר!! להוסיף מעט מלח, פלפל שחור ומיונז לפי הטעם.
ניתן לקצוץ גם חופן כוסברה,מוסיף המון..

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך