חמוצים – משייר / סיון אוחיון אברגיל
בתוך קערה גדולה לחתוך :
4 גזר לרצועות
2 קולורבי לרצועות
גמבה מכל צבע -2 אדום, 1 ירוק, וצהוב (לא חובה) רצועות
רבע כרוב לבן חתוך גס
כמה עלי סלרי
תיבול : 2/3 לימונים סחוטים
חצי לימון מקולף חתוך לקוביות
כף חומץ, שמן מעל הכל לפי העין , 1 גרגיר פלפל אנגלי מלח לפי הטעם , מעט פלפל שחור גרוס, 1 שן שום קטנה כתושה בכותש שום
לערבב הכל ביחד בקערה גדולה
להעביר לקופסא אטומה ולהוסיף קצת מים. לשמור במקרר