פרגיות עם תפו"א

פרגיות עם תפוחי אדמה/סיון אוחיון תבשילים ומאפים מבית אמא

מתחילים בבישול ממשיכים בתנור..

קילו פרגיות נקיות מגידים שומנים ..ושטופות .
4 תפו״א בינוניים חתוכים לפלחים .
בסיר נמוך לטגן 2 בצלים חתוכים ירח עם כף סוכר חום בהירעד שקיפות להוסיף חצי גמבה אדומה חתוכה לרצועות ולהמשיך לטגן.
להוסיף 1/4 צרור פטרוזילה/כוסברה
להוסיף את הפרגיות ולאדות. להוסיף בינהם פלחי תפוא . לתבל בכף מרק עוף , כפית כורכום , קורט פלפל שחור+ לבן, מעט מלח ,כפית תבלין פרגיות של פרג, קורט **כמון , כף טריאקי , כף וחצי סילאן , מעט ** פפריקה מהולה בשמן . לשים מים רותחים מעל גובה הפרגיות. לטעום אם צריך להוסיף מלח , מוסיפים מעט. לערבב ממש מעט ורק בשלב הזה. לבשל להבה בינונית גבוהה עד שהנוזלים מצטמצמים קצת .
בינתיים לחמם תנור 200 מעלות טורבו
להכניס את הסיר מכוסה .. (עם מכסה המיועד לתנור! )לא חובה אפשר להמשיך רק בבישול על אש נמוכה..

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך