פסטה ברוטב שמנת פטריות

פסטה ברוטב שמנת פטריות/ סיון אוחיון אברגיל

הפעם הכנתי עם האטריות הרחבות של אוסם  וואו זה טעים..  אפשר עם כל סוג פסטה שאוהבים…
לטגן בצל קטן קצוץ עם 25 גר חמאה ועוד קצת שמן עד לשקיפות , להוסיף פטריות טריות חתוכות (פורטבלו ושמפניון)להוסיף לטיגון עד להשחמה קלה, להוסיף 2-3 שיני שום כתושות*,ולאדות עוד קצת להנמיך להבה, לתיבול: כפית וחצי אבקת מרק פטריות/ רוטב פטריות,
כפית מרק עוף פרווה!!!! בערך חצי כפית מלח, פלפל לבן+ שחור, מעט אגוז מוסקט.(לא לוותר..)
להוסיף 2 מיכלי שמנת לבישול
לערבב היטב , להוסיף 1/4כוס חלב + 1/4 כוס מים רותחים , להביא לרתיחה של הכל ולבשל על להבה נמוכה כ- 10-15 דק
בסיר נפרד לבשל ספגטי/ אטריות רחבות/ פסטה אחרת המועדפת עליכם במים רותחים עד שמתבשל( לא יותר מידי!)
לאחר מכן לערבב עם הרוטב כל פעם קצת.

שתף

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים נוספים שעשויים לעניין אותך

קוסקוס

קוסקוס מרוקאי בייתי – מתכון להכנת הסולת והכנת המרק כי אין כמו קוסקוס של הבית .. כשתכינו פעם אחת , לא תחזרו לעולם לקנות קוסקוס

פלחי תפוחי אדמה בתנור

תפוחי אדמה בתנור בלי קלות 💕תוספת לכל ארוחה 5-6 תפוחי אדמה בינוניים לבשל עם הקליפה במים עד לריכוך קל( שימו לב לא יותר מידי..) לאחר

עוגת שוקולד מדהימה כשרה לפסח❗

עוגת שוקולד מדהימה !!! כשרה לפסח 50 גר'  שוקולד מריר לשבור לקוביות לשים בקערה קטנה עם כף שמן ולהמיס במיקרו בפולסים . להניח בצד. בתוך