פסטה ברוטב שמנת פטריות/ סיון אוחיון אברגיל
הפעם הכנתי עם האטריות הרחבות של אוסם וואו זה טעים.. אפשר עם כל סוג פסטה שאוהבים…
לטגן בצל קטן קצוץ עם 25 גר חמאה ועוד קצת שמן עד לשקיפות , להוסיף פטריות טריות חתוכות (פורטבלו ושמפניון)להוסיף לטיגון עד להשחמה קלה, להוסיף 2-3 שיני שום כתושות*,ולאדות עוד קצת להנמיך להבה, לתיבול: כפית וחצי אבקת מרק פטריות/ רוטב פטריות,
כפית מרק עוף פרווה!!!! בערך חצי כפית מלח, פלפל לבן+ שחור, מעט אגוז מוסקט.(לא לוותר..)
להוסיף 2 מיכלי שמנת לבישול
לערבב היטב , להוסיף 1/4כוס חלב + 1/4 כוס מים רותחים , להביא לרתיחה של הכל ולבשל על להבה נמוכה כ- 10-15 דק
בסיר נפרד לבשל ספגטי/ אטריות רחבות/ פסטה אחרת המועדפת עליכם במים רותחים עד שמתבשל( לא יותר מידי!)
לאחר מכן לערבב עם הרוטב כל פעם קצת.
תגובה אחת
יש לך מתכון לפיצה בלי בלנדר